Kermis of feestelijkheid

8 gevonden resultaten

Waar
Blossom Teastore Sint-Truiden
Wanneer
Van 10 december 2019 tot 13 december 2019
Wij zijn toe aan onze 4de editie in de Sint-Maartenkerk te Sint-Truiden. Geniet samen met ons van een gezellige sfeer, handgemaakte originele geschenken en heel wat zelfgemaakte lekkernijen.
Meer info
Waar
Orelia Laurentius Brustem (Sint-Truiden)
Wanneer
vrijdag 13 december 2019
Kom op vrijdag 13 december ‘19 van 14u tot 18u onze kraampjes met originele kerstcadeautjes, kerstdrankjes en zelfgemaakte lekkernijen Ontdekken.
Meer info
Waar
Sint- Maarten Kerk Sint-Truiden
Wanneer
Van 10 december 2019 tot 13 december 2019
Een gezellige kerstmarkt met handgemaakte geschenken, lekkernijen (warme drankjes, pannenkoeken wafels) en een live koor. Georganiseerd door Treade, alles gaat door in de Sint Maartenkerk die kan je vinden in de stapelstraat in Sint-Truiden. Iedereen is van harte welkom !
Meer info
Waar
Museum DE MINDERE Sint-Truiden
Wanneer
zaterdag 14 december 2019
Zaterdag 14 december staat er een tafel met lekkere hapjes voor je gedekt in museum DE MINDERE en kan je in dialoog gaan met een persoon van een andere religie of overtuiging. Door in dialoog te gaan, door mekaar te leren kennen, ontdekken we dat een persoon die iets totaal anders doet dan onszelf, er anders uitziet of een ander geloof heeft, helemaal niet zo verschilt van onszelf. We hebben ...
Meer info
Waar
WZC La Madrugada Sint-Truiden
Wanneer
woensdag 18 december 2019
Ontdek op woensdag 18 december '19 onze feestelijke kerstmarkt met zelfgemaakte kerstcadeautjes, lekkere hapjes en drankjes. Als kers op de taart zorgt Wouter Survani voor een swingend kerstoptreden.
Meer info
Waar
TreAde Sint-Truiden
Wanneer
woensdag 25 december 2019
Vele mensen weten geen blijf met zichzelf tijdens de feestdagen. Eenzaamheid neemt de overhand. Wij openen onze deuren op 25december voor een aantal uurtjes. Kom samen met ons genieten van een lekker drankje en hapje aan democratische prijzen.
Meer info
Waar
Zaal Wilduraan Wilderen (Sint-Truiden)
Wanneer
dinsdag 7 januari 2020
We starten het nieuwe jaar met een gezellig samenzijn, traditioneel met warme choco en kramiek. Daarbij krijgen jullie informatie over ons voorjaarsprogramma. Breng gerust een vriendin of buurvrouw mee zodat ze ook kennis kan maken met onze werking.
Meer info
Waar
refter basisschool Klimop Sint-Truiden
Wanneer
vrijdag 7 februari 2020
Tijdens deze prijsuitreiking worden de winnaars van de Junior Journalist - schrijfwedstrijd bekendgemaakt. Het thema is deze keer : Buren. Jongeren uit onze gemeente (3de graad basisonderwijs en alle graden middelbaar onderwijs) hebben hun stukjes geschreven onder het toeziend oog van hun leerkrachten. De juryleden hebben er veel leesplezier aan beleefd. En ongetwijfeld hebben ze voor ...
Meer info
1-8 van 8 resultaten