Volgende 7 dagen, Film

5 gevonden resultaten

Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
dinsdag 20 oktober 2020
Waad wordt verliefd op een arts middenin het Syrische conflict. Vijf jaar lang legt ze hun bestaan vast op camera. Het alledaagse leven wordt afgewisseld met de gruwelen van de allesverwoestende oorlog. Hoewel deze film je tot op het bot raakt, is hij vol hoop: het koppel trouwt en ze krijgen een baby. Deze film is voor haar, voor Sama. Een radicale film waarin de liefde het haalt van de ...
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
zaterdag 24 oktober 2020
Lord of the rings
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
Van 21 oktober 2020 tot 25 oktober 2020
De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen.
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
zondag 25 oktober 2020
Poppy en Branch keren terug in een all-star vervolg op de 2016 geanimeerde musicale hit van Dreamworks: Trolls Wereldtour. In een avontuur dat hen veel verder brengt dan wat ze al eerder wisten, ontdekken Poppy en Branch dat ze maar één van de zes verschillende Troll-stammen zijn, verspreid over zes verschillende landen en toegewijd aan zes soorten muziek.
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
Van 7 oktober 2020 tot 26 oktober 2020
Wat zou jij doen als je jouw slaapkamer zou moeten afstaan aan niemand minder dan je eigen opa? Dit overkomt de tienjarige Peter (Oaks Fegley) omdat zijn opa Jack (Robert de Niro) noodgedwongen bij de familie intrekt. Peter wil zijn slaapkamer koste wat kost terug en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven.
Meer info
1-5 van 5 resultaten