Volgende 7 dagen, Film

7 gevonden resultaten

Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
Van 30 september 2021 tot 17 oktober 2021
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
Van 14 oktober 2021 tot 18 oktober 2021
Frankrijk, de 14e eeuw. Een ridder, Jean de Carrouges genaamd, keert terug van een militaire expeditie en hoort van zijn vrouw dat zij verkracht is. Zij wijst de schildknaap, een oude vriend van de ridder, als dader aan. De schildknaap beweert dat hij onschuldig is. De vrienden voeren een duel om de waarheid: het Carrouges-Legris duel, het laatste gerechtelijke duel in Frankrijk.
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
dinsdag 19 oktober 2021
Wanneer Emma’s vader vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen. Thomas verandert daarna snel in Agnete: een vrouw met zwierige jurken. Wie is deze nieuwe vader? Kan Emma deze Agnete überhaupt nog zo noemen? Gebaseerd op de ervaringen van de cineaste met haar eigen vader. De film is een mooi, persoonlijk en eerlijk verhaal ...
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
Van 13 oktober 2021 tot 20 oktober 2021
Eddie Brock probeert zijn dagelijkse leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbiont daarentegen wil alleen maar de rol van dodelijke beschermer spelen; bad guys in elkaar slaan en zijn bodemloze honger stillen. Daarnaast heeft een sadistische moordenaar, Carnage genaamd, het op Eddie gemunt en lijkt een confrontatie onvermijdelijk.
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
woensdag 20 oktober 2021
Ron's Gone Wrong speelt zich af in een wereld waar lopende, pratende, digitaal verbonden robots de beste vrienden van kinderen zijn geworden, en vertelt het verhaal van een 11-jarige jongen die merkt dat zijn robotmaatje niet helemaal werkt.
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
Van 17 oktober 2021 tot 20 oktober 2021
De grote Sinterklaasfilm: trammelant in Spanje
Meer info
Waar
Cinema Cameo Sint-Truiden
Wanneer
Van 13 oktober 2021 tot 21 oktober 2021
Ismail Abdoul, een getalenteerde jonge bokser, haalt de top en vindt de liefde bij Sylvie. Maar hij klimt ook op als portier en controleert samen met zijn mannen steeds meer deuren, inclusief de drugshandel erachter. Hij wordt de nieuwe sensatie, een levende legende in en buiten de ring. Verblind door zijn succes raakt hij geleidelijk aan verstrikt in een web van zijn eigen leugens en geweld.
Meer info
1-7 van 7 resultaten