Fiets- of wandelroute

18 gevonden resultaten

Waar
Triamant Haspengouw Velm (Sint-Truiden)
Wanneer
vrijdag 1 maart 2019
Velm viert carnaval op vrijdag 1 maart! Bij goed weer vertrekt de stoet om 13u11 vanop de Triamantsite om vervolgens via de Halingenstraat, de Sint-Martinusstraat, het Gemeenteplein, de Bornstraat, de Pomphuisstraat en zo terug via de Halingenstraat opnieuw te eindigen op de Triamantsite. De carnavalstoet pikt onderweg de kinderen van de basisschool ’t Vlindertje op om zo, jong en oud samen, ...
Meer info
Waar
Fruitvalleiwandeling Sint-Truiden
Wanneer
maandag 22 april 2019
Ontspannen familie wandeling met kinderen, +/- 5 km, met eierraap in de Fruitvallei. Start: Parking aan de achterkant van het station Sint-Truiden (toegang via de Fabriekstraat) Nadien gaan we onze hongerige magen vullen in "La Cantina" op Stayen. Ontspannen familie wandeling met kinderen, +/- 5 km, met eierraap in de Fruitvallei. Start: 10 uur - Parking aan de achterkant van het station ...
Meer info
Waar
Grote Markt Sint-Truiden
Wanneer
zondag 28 april 2019
Jaarlijkse bloesemrit met de Vespa. Bewegwijzerde rondrit van 70 km.Een organisatie van Squadra Veloce.
Meer info
Waar
parochiezaal Norbertusheem Sint-Truiden
Wanneer
dinsdag 11 juni 2019
Meer info
Waar
Sint-Jacobuskerk Sint-Truiden
Wanneer
Van 23 april 2019 tot 8 oktober 2019
Busreis ; bestemming en prijs later te bepalen.
Meer info
Waar
Dienst Toerisme - Sint-Truiden Sint-Truiden
Ga op queeste: zoektocht naar de schat van Trudo. Zoek negen monumenten: met de sleutel kan je er kistjes openen. Hierin zitten stukjes van een puzzel. De puzzel leidt je naar de schat. Aanrader voor kinderen, gezinnen, scholen of jeugdbewegingen.
Meer info
Waar
Dienst Toerisme - Sint-Truiden Sint-Truiden
Sint-Truiden bezit meer dan 250 beschermde monumenten. Als je de klinknagels op het trottoir volgt, kom je langs de mooiste monumenten. Op mooie gevels lees je beknopte informatie. De Trudowandelgids bevat een plattegrond, wegbeschrijving, foto's en informatie. Vanaf medio 2012 kan je Sint-Truiden ook ontdekken met een audiogids.
Meer info
Waar
Poms Vehicles & Events Sint-Truiden
Huur bij Poms een Piaggio Calessino en maak een rit doorheen Haspengouw. In deze familie-bromfiets kunnen zowel (jonge) kinderen als ouderen veilig en comfortabel zitten. Onderweg zijn er tal van bezienswaardigheden en terrasjes om iets te eten of te drinken.Speciaal voor de kinderen zijn er onderweg tal van speelplaatsen.Diverse arrangementen mogelijk met picknickformule.
Meer info
Waar
poms Sint-Truiden
Genieten van Haspengouw op een andere manier? Huur dan bij Poms een Vespa, Twizy of Calessino en geniet van de prachtige natuur! Met een tripy GPS volg je een voorgeprogrammeerde route om optimaal te kunnen genieten van een zorgeloze dag cruisen door de natuur!
Info & tickets
Waar
Groot-Gelmen Sint-Truiden
Twee wandellussen: 5 en 9 km.Vertrek aan kerk Groot-Gelmen, Kloosterstraat 4B te Sint-Truiden of aan natuurhuis Haspengouw, Kleinveldstraat 54 te Sint-Truiden. Wandelkaart te koop aan 1 euro bij Toerisme Sint-Truiden, Grote Markt z.n.
Meer info
1-10 van 18 resultaten

Pagina's