Fiets- of wandelroute

13 gevonden resultaten

Sint-Truiden by Lights

Waar
Dienst Toerisme Sint-Truiden
Wanneer
Van 9 september 2017 tot 14 februari 2018
Dit jaar viert Sint-Truiden by lights zijn 4de editie. Deze magische wandeling wint elk jaar aan nieuwsgierige bezoekers. Laat je meeslepen en volg de lichtklinkers langs verlichte historische gebouwen in de 6 de monumentenstad van Vlaanderen. Van 9 september 2017 tot en met 14 februari 2018 kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag genieten van deze avondwandeling. Je kan een wandelplan ...
Meer info

Bloesem Vespatocht

Waar
Groenmarkt Sint-Truiden
Wanneer
zondag 22 april 2018
Jaarlijkse bloesemrit met de Vespa. Bewegwijzerde rondrit van 70 km.Een organisatie van Squadra Veloce.
Meer info

Sint-Truiden by Lights

Waar
Dienst Toerisme Sint-Truiden
Wanneer
Van 5 oktober 2018 tot 27 januari 2019
Dit jaar viert Sint-Truiden by Lights zijn 5de editie. Deze magische wandeling wint elk jaar aan nieuwsgierige bezoekers. Laat je meeslepen en volg de lichtklinkers langs verlichte historische gebouwen in de 6 de monumentenstad van Vlaanderen. Van 5 oktober 2018 tot en met 27 januari 2019 kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf zonsondergang genieten van deze avondwandeling. Je kan een ...
Meer info

De Stadsqueeste

Waar
Dienst Toerisme - Sint-Truiden Sint-Truiden
Ga op queeste: zoektocht naar de schat van Trudo. Zoek negen monumenten: met de sleutel kan je er kistjes openen. Hierin zitten stukjes van een puzzel. De puzzel leidt je naar de schat. Aanrader voor kinderen, gezinnen, scholen of jeugdbewegingen.
Meer info

Trudo Monumentenwandeling

Waar
Dienst Toerisme - Sint-Truiden Sint-Truiden
Sint-Truiden bezit meer dan 250 beschermde monumenten. Als je de klinknagels op het trottoir volgt, kom je langs de mooiste monumenten. Op mooie gevels lees je beknopte informatie. De Trudowandelgids bevat een plattegrond, wegbeschrijving, foto's en informatie. Vanaf medio 2012 kan je Sint-Truiden ook ontdekken met een audiogids.
Meer info

Calessinoroute in Haspengouw

Waar
Poms Vehicles & Events Sint-Truiden
Huur bij Poms een Piaggio Calessino en maak een rit doorheen Haspengouw. In deze familie-bromfiets kunnen zowel (jonge) kinderen als ouderen veilig en comfortabel zitten. Onderweg zijn er tal van bezienswaardigheden en terrasjes om iets te eten of te drinken.Speciaal voor de kinderen zijn er onderweg tal van speelplaatsen.Diverse arrangementen mogelijk met picknickformule.
Meer info

Vespatocht in haspengouw

Waar
poms Sint-Truiden
Genieten van Haspengouw op een andere manier? Huur dan bij Poms een Vespa, Twizy of Calessino en geniet van de prachtige natuur! Met een tripy GPS volg je een voorgeprogrammeerde route om optimaal te kunnen genieten van een zorgeloze dag cruisen door de natuur!
Info & tickets

Wandelgebied Gelmen/Gelinden

Waar
Groot-Gelmen Sint-Truiden
Twee wandellussen: 5 en 9 km.Vertrek aan kerk Groot-Gelmen, Kloosterstraat 4B te Sint-Truiden of aan natuurhuis Haspengouw, Kleinveldstraat 54 te Sint-Truiden. Wandelkaart te koop aan 1 euro bij Toerisme Sint-Truiden, Grote Markt z.n.
Meer info

I-Queeste: Het torengeheim

Waar
Dienst toerisme Sint-Truiden
Zoek je weg door een doolhof van straten metde iPad als gids. Filmpjes en verhalen leidenje langs raadsels en puzzels. Zo ontrafel je hetgeheim van de Heilige Trudo en Christina deWonderbare. Voor jongeren in gezelschap van hun ouders, groepen.De applicatie met iPad kan je bij Toerisme Sint-Truiden huren aan 14,00€/dag (liefst reserveren). De App is te koop via de App-Store voor 3,59€
Meer info

Fruitvalleiwandeling Sint-Truiden

Waar
Dienst toerisme Sint-Truiden
De fruitvalleiwandeling (3 lussen van 2,7 / 7 en 11,3 km) voert je langs oude boomstamgaarden. Je komt voorbij de Stayenmolen, de beekvallei van de Molenbeek, de brouwerij en stokerij van Wilderen en het wachtbekken Maasrode.
Meer info
1-10 van 13 resultaten

Pagina's