Fiets- of wandelroute

19 gevonden resultaten

Waar
Ann Vandenbrande Sint-Truiden
Wanneer
maandag 31 december 2018
een stiltewandeling en -meditatie om naast het (terecht!) feesten een moment van stilte en bezinning in te bouwen als tegengewicht voor alle verwarring, chaos en geweld in deze wereld. We verzamelen om 14u in het begijnhof voor het huis nr 57 om van daar in stilte rond te wandelen in de stad. In de Onze-Lieve-Vrouwekerk houden we dan een stiltemeditatie. We willen daar onze innerlijke ...
Meer info
Waar
stadscentrum Sint-Truiden
Wanneer
Van 31 oktober 2018 tot 2 januari 2019
Ga samen op pad met Cindria C, een niet alledaagse begijn. Ze houdt van stoere kleding, dansen, zingen, grapjes vertellen en kattenkwaad uithalen. Ze is erg benieuwd hoe Sint-Truiden eruit ziet als het donker wordt, want dat heeft ze nog nooit mogen zien. Cindria is erg stoer maar in het donker is ze toch een beetje bang. Daarom heeft ze de hulp van dappere kinderen nodig! Reserveer steeds ...
Meer info
Waar
Parking Veemarkt Sint-Truiden
Wanneer
zaterdag 12 januari 2019
Vertrek in Alken aan het Kapittel om 19:30 u. Carpoolen is mogelijk. We parkeren ons op de parking van het Speelhof De wandeling start aan het begijnhof en wie wil kan onderweg een tas soep drinken aan 3 euro. Alle gezinsleden mogen mee wandelen.
Meer info
Waar
Dienst Toerisme Sint-Truiden
Wanneer
Van 5 oktober 2018 tot 27 januari 2019
Dit jaar viert Sint-Truiden by Lights zijn 5de editie. Deze magische wandeling wint elk jaar aan nieuwsgierige bezoekers. Laat je meeslepen en volg de lichtklinkers langs verlichte historische gebouwen in de 6 de monumentenstad van Vlaanderen. Van 5 oktober 2018 tot en met 27 januari 2019 kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf zonsondergang genieten van deze avondwandeling. Je kan een ...
Meer info
Waar
Groenmarkt Sint-Truiden
Wanneer
zondag 28 april 2019
Jaarlijkse bloesemrit met de Vespa. Bewegwijzerde rondrit van 70 km.Een organisatie van Squadra Veloce.
Meer info
Waar
Sint-Jacobuskerk Sint-Truiden
Wanneer
Van 23 april 2019 tot 8 oktober 2019
Busreis ; bestemming en prijs later te bepalen.
Meer info
Waar
Dienst Toerisme - Sint-Truiden Sint-Truiden
Ga op queeste: zoektocht naar de schat van Trudo. Zoek negen monumenten: met de sleutel kan je er kistjes openen. Hierin zitten stukjes van een puzzel. De puzzel leidt je naar de schat. Aanrader voor kinderen, gezinnen, scholen of jeugdbewegingen.
Meer info
Waar
Dienst Toerisme - Sint-Truiden Sint-Truiden
Sint-Truiden bezit meer dan 250 beschermde monumenten. Als je de klinknagels op het trottoir volgt, kom je langs de mooiste monumenten. Op mooie gevels lees je beknopte informatie. De Trudowandelgids bevat een plattegrond, wegbeschrijving, foto's en informatie. Vanaf medio 2012 kan je Sint-Truiden ook ontdekken met een audiogids.
Meer info
Waar
poms Sint-Truiden
Genieten van Haspengouw op een andere manier? Huur dan bij Poms een Vespa, Twizy of Calessino en geniet van de prachtige natuur! Met een tripy GPS volg je een voorgeprogrammeerde route om optimaal te kunnen genieten van een zorgeloze dag cruisen door de natuur!
Info & tickets
Waar
Poms Vehicles & Events Sint-Truiden
Huur bij Poms een Piaggio Calessino en maak een rit doorheen Haspengouw. In deze familie-bromfiets kunnen zowel (jonge) kinderen als ouderen veilig en comfortabel zitten. Onderweg zijn er tal van bezienswaardigheden en terrasjes om iets te eten of te drinken.Speciaal voor de kinderen zijn er onderweg tal van speelplaatsen.Diverse arrangementen mogelijk met picknickformule.
Meer info
1-10 van 19 resultaten

Pagina's