Ontmoetingswandeling

In het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid staat dit jaar het thema verbinding en ontmoeting centraal. Beide levensnoodzakelijke behoeften die we nodig hebben om zowel mentaal, emotioneel als fysisch gezond te blijven.
Vandaag ben ik als coach en therapeut nog meer onder de indruk dat, ondanks het feit dat Corona ons soms in overlevingsmodus zet, mensen toch de moed hebben om stil te staan bij zichzelf om van daaruit krachtiger als ooit er weer tegenaan te gaan. Om die moed te vieren en de mensen te bedanken voor hun enorm vertoon aan veerkracht, bied ik van ganserharte drie ontmoetingswandelingen aan voor drie verschillende mensen. Tijdens deze wandeling mag jij vertellen wat er op dat moment leeft in jou of kunnen we ook samen genieten van wat de natuur ons die dag wil laten zien. Gedurende circa anderhalf uur ben ik in volle empathie aanwezig.
Kiezen voor een ontmoetingswandeling is immers kiezen om jouw veerkracht te verhogen. Want laat net 'uitreiken naar anderen' en het gevoel hebben dat je 'gehoord en gezien wordt' geheime ingredienten zijn om jouw veerkracht te verhogen.
Indien je merkt dat je dit cadeautje momenteel aan jezelf wil schenken, stuur dan een mailtje naar katja@opmensenmaat.com. Vervolgens zal een onschuldige hand kiezen welke drie mensen gecontacteerd zullen worden. Wees ook gerust dat dit aanbod volledig gratis is, vrijblijvend, en dat jouw privacy verzekerd is (deontologsiche code).
Merk je bij jezelf dat je hieraan nood hebt, maar ben je vandaag niet in de mogelijkheid om een wandeling te doen, geef dit dan aan bij inschrijving. Dan ontvang ik je graag in mijn praktijk te Nieuwerkerken (coronaproof). De wandeling zelf zal plaatsvinden in Nieuwenhoven te Sint-Truiden.
Deze actie loopt tem 10 oktober om 22u.
Deel dit bericht gerust ook met anderen en laat ieder de vrije keus om te gaan voor wat goed voelt. De grootste overwinning ligt immers in het zetten van de eerste stappen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Provinciaal Domein Nieuwenhoven
Nieuwenhoven 1, 3800 Sint-Truiden 50.8537333 - 5.2156354
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Op Mensenmaat
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Thema
Gezondheid en zorg

Mis geen enkel nieuwtje