Calessinoroute in Haspengouw

Huur bij Poms een Piaggio Calessino en maak een rit doorheen Haspengouw. In deze familie-bromfiets kunnen zowel (jonge) kinderen als ouderen veilig en comfortabel zitten. Onderweg zijn er tal van bezienswaardigheden en terrasjes om iets te eten of te drinken.Speciaal voor de kinderen zijn er onderweg tal van speelplaatsen.Diverse arrangementen mogelijk met picknickformule.

De Piaggo Calessino Cabrio, dat is de ‘familiebromfiets’! Uitvluchten zoals “ja, maar ik ben niet meer van de jongste”, of “ik ben bang dat de bromfiets met mij rijdt in plaats van ik met de bromfiets”, zijn van nu af waardeloos geworden. Met de Piaggo Calessino Cabrio kan de hele familie mee, ook opa en oma met het kleinkind. En bovendien is een helm niet verplicht. De oorspronkelijke Calessino, een ontwerp van vliegtuigbouwer Corradino d’Ascanio, was ongekend populair in de jaren ‘50 en ‘60, Piaggio heeft deze ‘bromfiets met achterbank’ gemoderniseerd en van deze strikt gelimiteerde oplage bestaan slechts 999 stuks. Poms heeft er enkele op de kop kunnen tikken, zodat u in alle exclusiviteit het Limburgse Haspengouw kunt verkennen. De cabrio is stijlvol afgewerkt en zijn karakteristieke dieselmotorgeluid maakt van elke trip een onvergetelijke gebeurtenis. De Piaggio Calessino Cabrio is een schitterende oplossing in combinatie met andere Vespa’s: zo kan de hele familie mee op uitstap! Forza Vespa!

De Calessino is enkel geschikt om de Calessino-route mee te rijden! Combinatie met Vespa's is mogelijk, enkel in combinatie met de Calessino-route.
Waar
Poms Vehicles & Events
Ambachtslaan 3226, 3800 Sint-Truiden 50.813206 - 5.197628
Wanneer
Reservatie
www.poms.be

Mis geen enkel nieuwtje