Elbow Me Gently - Een avond met een hoek af

Wanneer

  • zaterdag 23 september 2023 21u tot zondag 24 september 2023 1u

Locatie

CC de Bogaard - club
Capucienessenstraat 8 , 3800 Sint-Truiden

Hoera, CC de Bogaard blaast 50 kaarsjes uit! Dat vieren we natuurlijk uitgebreid, met een feestweekend.


Een avond met een hoek af om het feestweekend 50 jaar De Bogaard af te sluiten.  Truiense band Intige Taluure (Jean-Marie Mievis en Kim Duchateau) die al menige platen en cassettes  uitbrachten en samenwerkten met oa Rudy Trouvé, Mauro Pawlowski en Kloot Per W, nodigen uit om deel te nemen aan een trip door hun muzikale universum. Verwacht je aan pop, jazz, rock, experiment en Poep De Disco nog aan toe.


De onnavolgbare Don Vitalski (van de inmiddels legendarische Dinsdagclub) is ceremoniemeester van dienst en zorgt dat de boel op (on)gepaste wijze ontspoort.


De Brusselse dichteres Vanessa Daniels ontroert met een spoken word performance. Zij vindt het leven mooier met een sanseveria.


Het duo Mon-o-Phone brengt gevoelige sfeerrijke nummers. Koen Brouwers is een meesterlijke gitarist en de stem van  zangeres Ciska Vanhoyland is van  een betoverende schoonheid.


Erik Debny is de ware erfgenaam van Ray Davies. Vintage sixties songs met akoestische gitaar. Doe de Club op zijn grondvesten daveren door luidkeels mee te zingen met de stamper “Free Love For Everyone”.


Mis zeker The Lama Home Band niet, de Luikersteenwegversie van The Residents, die zelden het daglicht zien. Net terug van een Amerikaanse toer langs dierentuinen en dolfinaria. En voor de gelegenheid helemaal in het Truiens dialect. Of in lama gebral.


“Mr You make me feel good hair” Mauro Pawlowski doet zijn ding en als afsluiting mogen de voetjes dansen met een dj set van Intige Taluure. Vinyl only!

Organisatie

Trudo's Zondag Gasten
Begijnhof 32 , 3800 Sint-Truiden

Categorieën

Naar top