Ervaar de kracht van Kintsugi

Wanneer

  • zaterdag 21 september 2024 van 13u tot 16u
  • donderdag 14 november 2024 van 19u tot 22u

Locatie

Praktijk Dr. Karel Anseeuw
Tongersesteenweg 22 , 3800 Sint-Truiden

Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Om de littekens te laten zien in plaats van ze te verbergen, ze zijn immers het bewijs dat je je moeilijkheden hebt overwonnen. Het is een therapeutische metafoor om emotionele wonden te helen. Door gestalte te geven aan wat je is overkomen, zeggen ze: "je hebt het doorstaan!" en steken ze je een hart onder de riem. Je wordt hersteld en verrijkt door waardevolle levenslessen.

Kintsugi is een persoonlijke ontdekkingsreis, beleef in alle rust en stilte je eigen proces of deel je levensverhaal met andere creatievelingen. Alles is mogelijk, respect voor ieders grenzen en open communicatie zorgen voor een prachtige balans van rust en plezier. En natuurlijk, ga je naar huis met je eigen handmade kintsugi-artwork!

Ergotherapeut Jolien Vanleeuw zal je onderdompelen in de kintsugi-filosofie en je begeleiden in het creatieve proces van de kintsugi-kunst. Alle materialen zijn inbegrepen in de prijs, maar je mag ook steeds een eigen porseleinen voorwerp meebrengen om te breken en te herstellen indien je dit wenst.

Gun jezelf deze unieke ervaring of verras je dierbare met een onvergetelijke Kintsugi workshop! Wil je deelnemen? Stuur gerust een berichtje naar 0493.42.07.92 of een mailtje naar jolien@evyta.be

Organisatie

Evyta Therapie & Coaching
Halensebaan 49 , 3290 Deurne (Diest)

Leeftijd

vanaf 6 tot 90 jaar

Contact

Naar top