100 jaar STVV

Ontdek 100 jaar STVV tijdens de wandelzoektocht 'Sint-Truien'

STVV viert in februari 2024 haar 100ste verjaardag. Daarom bouwt de club een seizoen lang op naar dit historische moment. Om op te warmen voor de competitiestart kan je van juli tot en met september alvast deelnemen aan de STVV-wandelzoektocht ‘Sint-Truien’, die je doorheen het centrum van Sint-Truiden voert.

Je vertrekt aan Toerisme Sint-Truiden, Grote Markt waar je het plannetje met meer informatie kan afhalen (elke dag van 9u tot 17u). Je maakt een fijne tocht van een drietal kilometer door de stad. Onderweg passeer je aan een tiental haltes, waar je telkens een QR-code kan scannen en een verhaal
kan beluisteren. Bij elke stop ontdek je ook een klassiek STVV-truitje of een geel-blauw souvenir, gerelateerd aan dit verhaal.

Op deze manier kunnen mensen STVV echt beleven, zien en horen.

Mis dit historische seizoen niet

Het voetbalseizoen 2023 - 2024 wordt onvergetelijk, want STVV viert een heel jaar lang haar 100ste verjaardag.

Elke thuiswedstrijd wordt een mix tussen nostalgische gevoelens en hedendaagse beleving. En ook de abonnementencampagne is verbonden met dit jubileum. Vorig jaar steeg het aantal abonnees al met 15% (tot 3000). En dit jaar willen de Kanaries – onder het motto ‘Voor eeuwig’ - doorstoten naar 3800 abonnees.

Memorabele prijzen

Om die ambitie waar te maken, pakt STVV enerzijds uit met abonnementsformules op maat van gezinnen, jongeren, ondernemers, … Anderzijds verloot de club een unieke prijs onder de abonnees bij elke mijlpaal in de campagne: als de grens van 373 (het stamnummer), 1924 (het oprichtingsjaar), 3000 (het aantal abonnees van vorig jaar) en 3800 abonnees doorbroken wordt, valt er telkens een extra prijs te winnen.

De eerste drie prijzen zijn alvast bekend: een fles STVV-gin, een tattoo van STVV en een reis naar Japan (inclusief een bezoek aan de STVV Lounge in Tokio). Het zijn dus stuk voor stuk zaken of herinneringen die je … voor eeuwig bijblijven.

STVV leeft

Het voetbal leeft terug in Groot-Haspengouw, en STVV is eeuwig verbonden met onze regio. Dus of je nu naar het voetbal ging in 1978 of in 2022, het seizoen waarin de Kanaries 100 jaar worden mag je gewoon niet missen.

Bestel jouw abonnement via www.stvv.com/vooreeuwig of in de Fanshop op Stayen.

Peter Delorge als gids

Wil je niet in de file staan in de Fanshop? Bestel dan jouw abonnement simpelweg online. In een handig filmpje – met een vleugje Truiense humor – loodst clubicoon Peter Delorge je in 10 stappen naar jouw zitje.

Klik hier om de wedstrijdkalender te bekijken

Naar top