Actueel

Leve de Markt!

Met een 3-dagendurend feestweekend geeft het stadsbestuur de Truienaar zijn geliefde Grote Markt terug na maanden van werken.

Het feestweekend opent op vrijdagavond 20 mei met de ‘Ladies City Day’.
Meer dan 150 winkels zijn langer open en voor de eerste 1.500 shoppende dames is er een goedgevulde goodiebag. Als afsluiter geeft Stan van Samang een liveconcert van anderhalf uur.

Op zaterdag 21 mei keert de wekelijkse markt op haar vertrouwde plek terug. Samen met de bezoekers wordt er een meterslang lint doorgeknipt. ’s Avonds is er ‘Live Café Live’ met vier podia aan de terrassen waar 10 lokale bands afwisselend optreden. De horeca-uitbaters geven samen met het stadsbestuur een tournée génerale om 19u.

Zondag 22 mei is familiedag met een gigantische picknick. Er komen 240 picknickbanken, goed voor meer dan 800 mensen. Je kan ook een bezoek brengen aan het gerestaureerde stadhuis of gezellig zondagshoppen. Het weekend eindigt met de drive-in movie ‘Grease’. Hiervoor kunnen 100 bestuurders van authentieke oldtimers inschrijven.

Meer over het ganse programma vind je op www.levedemarkt.be.


Werken Grote Markt

Wil je op de hoogte blijven van de stand van zaken van de werken op de Grote Markt, een plannetje downloaden met de gewijzigde verkeerssituatie, meer informatie over de verplaatste zaterdagmarkt, ... kijk dan op www.werveninsinttruiden.be.

Created by created by anaXis Nv